Voor wie?

Voor wie? Voor iedereen!

Of u nu een verkoopactie voor uw vereniging, stichting, goede doel of school wenst te organiseren, u bent bij Fundraise aan het juiste adres. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Voor verschillende (sportieve) prestaties is het bijvoorbeeld nodig om een sponsorbijdrage bijeen te brengen. Ook daar is een verkoopactie uitermate geschikt voor. Dus: Zoekt u een manier om geld in te zamelen voor de clubkas of het goede doel? Fundraise biedt gespecialiseerde ondersteuning voor geslaagde verkoopacties. Benieuwd voor wie wij al verkoopacties mochten ondersteunen? Hier vindt u enkele referenties.

Jonger dan 18 jaar?

Ben je jonger dan 18 jaar? Samen met jou en je ouder / begeleider bespreken we graag de mogelijkheden! Bekijk hier eens de topprestatie van Thirza!

U STEUNT LANDELIJKE GOEDE DOELEN

Hoewel wij als organisatie zoals dat heet ‘commercieel’ zijn, is het maken van winst niet ons primaire doel. Fundraise zoekt een goede balans tussen zakelijkheid en verantwoordelijkheid. Wij organiseren onze activiteiten zo efficiënt en grootschalig mogelijk, zodat wij u ook daadwerkelijk voordeel kunnen bieden. Elk jaar doneren wij een gedeelte van onze winst aan het goede doel. U leest hier welke landelijke goede doelen wij steunen. Met elkaar waarborgen we onze toekomst als gezonde samenleving!