U steunt landelijke goede doelen

Hoewel wij als organisatie zoals dat heet ‘commercieel’ zijn, is het maken van winst niet ons primaire doel. Fundraise zoekt een goede balans tussen zakelijkheid en verantwoordelijkheid. Wij organiseren onze activiteiten zo efficiënt en grootschalig mogelijk, zodat wij u ook daadwerkelijk voordeel kunnen bieden. Elk jaar doneren wij een gedeelte van onze winst aan het goede doel. U steunt landelijke goede doelen. Met elkaar waarborgen we onze toekomst als gezonde samenleving!

Landelijk goed doel: Oxfam Novib

Al enkele jaren zijn wij bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib. Oxfam Novib probeert met microfinanciering ondernemers in ontwikkelingslanden een kickstart te geven bij het opbouwen van hun bedrijf. Zo krijgen deze ondernemers de kans om te werken aan een betere toekomst. Lees hier meer over het werk van Oxfam Novib en het bedrijven-ambassadeurschap.

Oxfam Novib

Landelijk goed doel: Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Wij zijn als hoofdsponsor verbonden aan het lokale team 135 Goudriaan. Lees hier meer over de Roparun en team Goudriaan.

Roparun

Of u nu een verkoopactie voor uw vereniging, stichting, goede doel of school wenst te organiseren, u bent bij Fundraise aan het juiste adres. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Voor verschillende (sportieve) prestaties is het bijvoorbeeld nodig om een sponsorbijdrage bijeen te brengen. Ook daar is een verkoopactie uitermate geschikt voor. Lees hier hoe het werkt.