Retourvoorwaarden

Bij Fundraise kunt u ongeopende, houdbare en onbeschadigde artikelen altijd binnen twee maanden retourneren. Deze service is aan een aantal logische spelregels gebonden: onze retourvoorwaarden.

Spelregels retourneren

U kunt onze artikelen vanaf lage minimum afnames bestellen. Het retourrecht geldt daarom niet op de minimum afname. Dit betekent dat u na een retourzending nooit onder de minimum bestelafname kunt uitkomen. Daarnaast kunt u per artikel maximaal de helft van het bestelde aantal retourneren.

We geven ter verduidelijking twee voorbeelden voor het product Wilhelmina pepermunt, waarvan de minimum bestelafname 8 displays is:

  • Voorbeeld 1: U bestelt 10 displays en verkoopt er uiteindelijk 5. In dit voorbeeld bent u verplicht de minimumafname van 8 displays te betalen.
  • Voorbeeld 2: U bestelt 50 displays en verkoopt er uiteindelijk 20. In dit voorbeeld bent u verplicht minimaal de helft van het door u bestelde aantal af te nemen, namelijk 25 displays.  

Wij hebben de ervaring dat bovenstaande in de praktijk niet voor problemen zorgt, omdat we u graag behulpzaam zijn met advies over het aantal af te nemen producten.

Retourzendingen dienen binnen 2 maanden na levering van de producten weer bij ons op kantoor terug te zijn. Alleen onbeschadigde en ongeopende verpakkingen kunnen worden geretourneerd.

Onderstaand informeren wij u graag over de specifieke retourvoorwaarden van elk product, dat u bij ons kunt bestellen voor uw verkoopactie.

Wilhelmina pepermunt

Ongeopende displays met 12 doosjes. De displays moeten geseald zijn. Losse doosjes worden niet geaccepteerd.

Stroopwafels

De stroopwafels worden vers gebakken en kunnen daarom niet worden geretourneerd.

Speculaaspoppen

De speculaaspoppen worden vers gebakken en kunnen daarom niet worden geretourneerd.

Wijze van retourneren

De artikelen kunnen het best in stevige dozen worden verpakt. Hierop plakt u het adres van Fundraise. Vergeet niet uw eigen afzendergegevens te vermelden en het aantal producten dat u retourneert. Probeer het aantal dozen beperkt te houden: hoe minder dozen, hoe voordeliger. U kunt dus het beste wat grotere dozen gebruiken. Deze dozen kunt u afgeven bij een PostNL- of DHL-punt bij u in de buurt. U kunt de retourzending natuurlijk ook zelf terugbrengen naar ons kantoor (Polderweg Oost 14, 2973 AN Molenaarsgraaf).

Vergoeding retourzending

Omdat Fundraise de verzendkosten voor haar rekening heeft genomen, verzoeken wij u vriendelijk de retourkosten voor uw rekening te nemen. Retourzendingen zijn altijd voor eigen risico.

Tip: Vaak is het mogelijk om via een (zaken)relatie, die een contract heeft met een vervoerder, de artikelen gratis terug te sturen (een stukje sponsoring).

Hulp nodig?
Stuur uw vraag of bericht naar info@fundraise.nl of bel 0184-64 22 88, wij helpen u graag verder!