Referenties

Fundraise is trots op elke klant. Veel nieuwe klanten vinden het prettig om te weten voor welke klanten / referenties wij onlangs verkoopacties hebben ondersteund. Daarom vindt u onderstaand enkele referenties. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag als onze relatie en referentie.

Even een berichtje voor 12 uur en hup, de volgende dag kunnen de kids weer vol enthousiasme Wilhelminapepermunten verkopen…

“We hebben diverse keren een actie gevoerd voor een goed doel, meestal voor Fiets voor een Huis, een onderdeel van Woord en Daad, waarbij de opbrengst voor huizen in Bangladesh is. Recent voor Timotheos, voor Malawi. Ons netwerk heeft ons al veel gesteund, maar het blijft mooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Dus maken we graag gebruik van Fundraise en schoolkinderen.

We geven steeds eerst een presentatie aan de leerlingen over het doel en dan vragen we hen of ze Wilhelminapepermunt willen verkopen. Onze ervaring is dat die actie altijd heel goed loopt. Een telefoontje of een order naar Fundraise en de bestelling is binnen wanneer we willen. En ja, steeds hadden we het geluk dat de kinderen al vrij snel door de bestelling heen waren. Even een berichtje voor 12 uur en hup, de volgende dag kunnen de kids weer vol enthousiasme verder. Aan het eind levert dit altijd een prachtig bedrag op, de leerlingen verkopen 2 – 3 displays per persoon.

Het leuke is ook dat er gratis medailles bij geleverd worden, zodat we er een wedstrijd van kunnen maken. Onze ervaring met Fundraise is heel goed en we kunnen hen iedereen aanbevelen!”
– Hanneke van der Zande –

Fundraise referentie school

Omdat ik met mijn actie zoveel geld op had gehaald, mocht ik naar Bolivia…

“Ik zit op de Gomarus scholengemeenschap in Gorinchem. Alle leerlingen mochten zelf acties bedenken om geld op te halen voor de arme mensen in Bolivia. Samen met mijn moeder kocht ik Wilhelminapepermunten en speculaaspoppen bij  Fundraise. Die heb ik aan de deur en aan automobilisten en fietsers bij de veerpont verkocht. In totaal heb ik € 4.440, 95 opgehaald voor de armen in Bolivia. Omdat ik met mijn actie zoveel geld had opgehaald, mocht ik, samen met mijn ouders, in april tien dagen naar dit land.”
– Thirza de Jong (12 jaar) –

Fundraise referentie

De mensen in onze omgeving rekenen al helemaal op onze komst…

“Wij vinden het als koor altijd heel plezierig om met jullie samen te werken. Duidelijk en overzichtelijk. Er is ruim de tijd om te betalen; meestal vraag ik zelf om de factuur als onze actie klaar is. Dit jaar was het bezorgbedrijf wat minder coulant, maar daar kunnen jullie niets aan doen!

We hadden een warme dag uitgekozen om te verkopen. We waren al snel klaar en verbaasden ons daarover. Totdat ik op donderdagavond achterin de kofferbak keek en nog vijftien volle doosjes pepermunt ontdekte! Ik had alleen de kratten van de achterbank gepakt. Dit gaf wel weer wat stress, maar omdat we een vergunning voor de hele week hadden aangevraagd, konden we nog eens op pad gaan en hebben we uiteindelijk alles verkocht.

Eind goed, al goed! De pepermuntactie bevalt ons erg goed, omdat het compacte en lichte doosjes zijn om langs de deur te verkopen. De mensen in onze omgeving rekenen al helemaal op onze komst!”
– Iena Imminga –

Referentie Wilhelmina pepermunt verkoopactie

Je weet dat je ergens op kunt vertrouwen…

“Wij bepalen eerst de producten die we gaan verkopen en de verkoopprijs. Dan gaan we met behulp van intekenlijsten de producten verkopen. Na afronding van de actie, kunnen wij op deze manier via Fundraise, de producten gericht bestellen. Dat voorkomt dat we met grote restpartijen blijven zitten. Deze route ervaar ik als prettig. Daarnaast is de snelle afhandeling en levering een positief punt. Je weet dat je ergens op kunt vertrouwen.”
Jacobus Fruytier scholengemeenschap
– Jan Visser –

Hartelijk dank aan onze referenties. Wenst u ook een referentie te schrijven? Neem contact met ons op!