Authentieke, versbereide en natuurlijke producten

Authentieke, versbereide en natuurlijke producten zijn populair. Dus speel hier op in en organiseer een verkoopactie met één van de kwaliteitsproducten van Fundraise!

Kwaliteitsproducten

Mensen zijn bereid om iets extra’s te betalen voor een goed product. En zeker voor een product met een goede naam, zoals de Wilhelmina pepermunt. Versbereid en natuurlijk wordt gewaardeerd. Daarom zijn onze stroopwafels bijvoorbeeld bereid met roomboter en natuurlijke ingrediënten, zónder kunstmatige kleur-, geur- en conserveringsstoffen. Maar, het is nog altijd de verkoper die het verschil maakt! Mensen zijn gevoelig voor passie, gedrevenheid en betrokkenheid. Zorg er dus voor dat je je verkopers enthousiasmeert! Kortom, een goed product wordt eenvoudig verkocht door een gemotiveerde verkoper. En onthoud: ‘Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs!’

Eenvoudig te verkopen

Als u een verkoopactie organiseert, hoopt u op een hoge opbrengst. Het is daarom belangrijk dat de producten een breed publiek aanspreken. De producten die u op deze website vindt om een verkoopactie te organiseren zijn de afgelopen jaren eenvoudig verkocht door onze klanten. Naast de verkoopbaarheid van de producten is ook rekening gehouden met een aantal praktische zaken. Zo is onze Wilhelmina pepermunt bijvoorbeeld verpakt in een handige display met twaalf doosjes. Zo kunt u de pepermunt eenvoudig uitdelen onder uw (vrijwillige) verkopers!

Bijzondere wensen

Misschien heeft u een product in gedachten dat niet op onze website staat. Wij staan altijd open voor een nieuw idee of een bijzondere wens! Neem alstublieft contact met ons op. U kunt ons bellen of een email sturen. Daarnaast bent u ook van harte uitgenodigd op ons kantoor in Molenaarsgraaf voor een kop koffie en een goed gesprek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.