Sponsorloop organiseren

Waarschijnlijk leest u deze blog, omdat u op zoek bent naar ideeën voor een geldinzamelactie. Dan bent u bij Fundraise aan het juiste adres! Naast de verkoopacties, biedt Fundraise nu ook een sponsorloop aan. Een zeer geschikte actie voor de sportievelingen onder ons, maar ook voor basisscholen is deze ‘actieve’ actie een goede optie.

Kost het organiseren van een sponsorloop veel tijd?

Natuurlijk kost het organiseren van een sponsorloop tijd. Maar, dat geldt voor elke actie. Het voordeel van het organiseren van een sponsorloop is dat de opbrengst relatief hoog is. Reken maar uit: 100 deelnemers x € 25,- sponsorgeld = € 2.500,-. En dat nog zonder eventuele bedrijfssponsoren!

Als u de sponsorloop voor de eerste keer organiseert óf met vrijwilligers, dan adviseren wij u gebruik te maken van een sponsorlooppakket. Bij Fundraise bestelt u een kant-en-klaar sponsorlooppakket al voor € 99,-. Met dit Basis pakket kunt u uw sponsorloop eenvoudig en efficiënt organiseren. Uw (vrijwillige) organisators kunnen rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding.

Fundraise sponsorlooppakket

De Fundraise sponsorloop producten zijn ontworpen met twee vrolijke hardlopende poppetjes. Alle producten, als het startnummer, de poster, de stempelkaart en de oorkonde, zijn in dezelfde stijl opgemaakt. Zo maakt u meteen een professionele indruk! Het design is voor elke doelgroep geschikt.

U kunt ook via verschillende goede doelen een sponsorlooppakket bestellen. Houd u er dan wel rekening mee, dat u de documenten vaak digitaal ontvangt en zelf moet (laten) drukken. Ook is het gebruikelijk om (een gedeelte van) de opbrengst aan het goede doel te schenken. Met het Fundraise sponsorlooppakket bepaalt u helemaal zelf hoe u de opbrengst besteedt.

Meer info

Vul nu uw gegevens in en ontvang, geheel vrijblijvend, meer informatie over het organiseren van een sponsorloop.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.