Vers gebakken speculaaspoppen

Speculaaspoppen horen bij de decembermaand, hét cadeautje rondom de komst van Sinterklaas. Gebakken volgens traditie, lekker kruidig en knapperig. Bijna 50% winstmarge voor uw kas. Een succesvolle verkoopactie is gegarandeerd!

Vers gebakken speculaaspoppen voor de hoogste opbrengst

Een speculaaskoek wordt traditioneel met het Sinterklaasfeest gegeten. De speculaaspop is een grote speculaaskoek die door de afdruk van een koekplank in de vorm van een figuur wordt gebakken. Verpakt in een fraaie doos, verkoopt u dit product heel gemakkelijk! De speculaaspoppen zijn verkrijgbaar vanaf september t/m 4 december en worden vers voor u gebakken. Met een opbrengst van € 1,40 per pop, spekt u flink de clubkas. 300 verkochte poppen betekent een opbrengst voor uw school, vereniging, stichting of het goede doel van maar liefst € 420,-. Spek de kas op een smaakvolle manier!

[Wist-je-datje] Verklaar de liefde met een speculaaspop!

Vroeger verklaarde een jongen zijn liefde aan een meisje met een speculaaspop. Speculaas was een duur ingrediënt en de speculaaspop was daarom dé manier om te laten zien hoeveel je wel niet om iemand geeft! De verliefde jongen versierde de pop met glazuur, noten óf bladgoud. Als het meisje de pop aannam en een hap uit het hoofd nam, was de liefde wederzijds. Nam het meisje een hap aan de onderkant van de speculaaspop, dan betekende dit voor de jongen dat hij beter ‘de benen’ kon nemen! Het gezegde ‘iemand versieren’ heeft zijn oorsprong in deze traditie.

Meer informatie

Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie over de boerencake-verkoopactie óf één van onze andere verkoopacties. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw club, vereniging, stichting of organisatie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.