Boerencake-verkoopactie

Nieuw in ons assortiment: de boerencake-verkoopactie. Verse boerencake met een volle, romige smaak. Een heerlijke traktatie, die garant staat voor een geslaagde verkoopactie!

De boerencake-verkoopactie in het kort

De boerencake is gebakken van eersteklas ingrediënten, waaronder scharreleieren. De cake is niet gesneden, weegt 450 gram, is verpakt per 12 in een doos en is maximaal zes weken houdbaar. Wij drukken graag gratis uw eigen tekst en / of logo op het cake label. Omdat cake in Nederland en België een zeer bekende traktatie is, verkoopt u dit product gemakkelijk!

Boerencake: een bekende traktatie

Cake is één van de vaakst bereide recepten in Nederlandse en Belgische huishoudens. De lekkernij heeft een zeer eenvoudig basisrecept: bloem, boter, eieren en suiker (en een rijsmiddel). En dat alles in gelijke hoeveelheden, wat de reden is waarom cake in Vlaanderen ook dikwijls vier-vierden cake wordt genoemd. Om dezelfde reden gebruikt men in Engelstalige landen de naam ‘pound cake’: van elk ingrediënt wordt een ‘pound’ gebruikt. De rechthoekige cake, zoals de Fundraise-cake, komt het meest voor. Al worden ook andere vormen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan de tulband-cake of de zeer populaire cupcakes.

Combi-aanbieding: boerencake én kruidkoek

Door uw klanten meer keus te bieden, verkoopt u meer. Wat dacht u ervan oma’s cake te combineren met de verkoop van heerlijke kruidkoeken? De consumentenadviesprijs voor een boerencake bedraagt € 3,- per cake en voor een kruidkoek € 2,50 per koek. Met een aantrekkelijke combi-aanbieding, bijvoorbeeld een cake plus een koek voor slechts € 5,-, is succes gegarandeerd!

Meer informatie

Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie over de boerencake-verkoopactie óf één van onze andere verkoopacties. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw club, vereniging, stichting of organisatie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.