Het nieuwe logo

Misschien is het u al opgevallen: het nieuwe logo van Fundraise. Daar willen we u graag iets meer over vertellen.

Het nieuwe logo

Twee vrolijke figuurtjes symboliseren de samenwerking tussen u en ons. Samen met Fundraise organiseert u een verkoopactie en zamelt u geld in voor uw clubkas of een goed doel. De ronde vorm van het logo is een verwijzing naar het muntgeld. Of u nu een verkoopactie voor uw vereniging, stichting, goede doel of school wenst te organiseren, u bent bij Fundraise aan het juiste adres. Overigens, ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Voor verschillende (sportieve) prestaties is het bijvoorbeeld nodig om een sponsorbijdrage bijeen te brengen. Ook daar is een verkoopactie uitermate geschikt voor. Samen met u, en met alle kennis en ervaring die wij sinds 1999 hebben opgebouwd, streven we naar een geslaagde verkoopactie!

In 2018 zult u ons oude logo nog wel eens tegenkomen op ons drukwerk. We willen duurzaam omgaan met onze materialen en maken zoveel mogelijk onze oude voorraden op.

Met elkaar waarborgen we onze toekomst als gezonde samenleving

Wist u dat u met een Fundraise verkoopactie ook landelijke goede doelen steunt? Hoewel wij als organisatie zoals dat heet een ‘commercieel’ bedrijf zijn, is het maken van winst niet ons primaire doel. Op de pagina ‘U steunt landelijke goede doelen‘ leest u meer over de landelijke goede doelen die Fundraise steunt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.