Hoe tevreden bent u?

Wij zijn blij met iedere klant, maar pas tevreden als ú volledig tevreden bent. Hoe tevreden bent u?

Jaarlijks terugkerende vaste klanten

Onze klanten waarderen over het algemeen onze aanpak en open communicatie. Met veel klanten werken wij dan ook al jarenlang plezierig samen. Veel nieuwe klanten vinden het prettig om te weten voor welke klanten / referenties wij onlangs verkoopacties hebben ondersteund. Daarom vindt u op onze website enkele referenties. Bijvoorbeeld van de Jacobus Fruytier scholengemeenschap, die de snelle afhandeling en levering als een positief punt beschouwt.

 

Hoe tevreden bent u, Iena?

“Wij vinden het als koor altijd heel plezierig om met jullie samen te werken. Duidelijk en overzichtelijk. Er is ruim de tijd om te betalen; meestal vraag ik zelf om de factuur als onze actie klaar is. Dit jaar was het bezorgbedrijf wat minder coulant, maar daar kunnen jullie niets aan doen!”

Meer referenties? Lees: fundraise.nl/over-ons/referenties/

 

Heeft u tips voor verbetering?

Op deze website treft u verschillende kwaliteitsproducten voor verkoopacties. Deze producten zijn geselecteerd, omdat ze eenvoudig te verkopen zijn en een aantrekkelijke opbrengst opleveren voor u als verkoper. Tijdens de verkoopactie wordt u begeleid door één van onze medewerkers. Uiteindelijk bent ú degene die de verkoopactie daadwerkelijk uitvoert en deze achteraf evalueert met uw organisatie. Wat zouden wij in onze dienstverlening kunnen verbeteren om u nog beter te kunnen ondersteunen? Alle tips zijn welkom! Vermeld uw reactie onderstaand of neem contact met ons op.

 

Ps. Uiteraard vermelden we u ook graag als onze referentie. Neem contact met ons op, zodat wij uw verhaal kunnen delen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.