Succesvolle Wilhelmina pepermunt verkoopacties

De Wilhelmina pepermunt: de bestseller uit ons assortiment! Veel Wilhelmina pepermunt verkoopacties worden vanwege alle voordelen jaarlijks door onze klanten herhaald.

[In een notendop] De pepermuntverkoopactie

De pepermunt verkoopactie kan het gehele jaar worden georganiseerd. De Wilhelmina pepermunt is verpakt in een handige display met twaalf doosjes. Het product is dus eenvoudig uit te delen aan uw verkopers. Uw verkoopactie kan van start! Omdat het Wilhelmina-merk zo bekend is en de verkoopprijs laag, verkoopt u dit product gemakkelijk.

Wie gaan u jaarlijks voor?

De pepermuntverkoopactie leent zich uitstekend voor een jaarlijkse herhaling. Uw kopers zullen uitkijken naar de actie! Voor verschillende verenigingen, stichtingen en organisaties verzorgen wij elk jaar de pepermuntverkoopactie. Voor CRM Den Haag vorig jaar zelfs al voor de 8ste keer! Maar ook verschillende Christelijke doelen als Woord en Daad comités, World Servants, You See Almere en Zendingscommissie Zevenhoven kunnen bogen op een lange traditie van succesvolle pepermuntacties. Net zo als Stichting Airborne Museum en Stichting Hulp Oost Europa. Diverse verenigingen, zoals de gymnastiekverenigingen Aktief en Olympus combineren de Wilhelmina pepermunt verkoopactie met de Harlekijntjes verkoopactie.

Meer referenties? Lees: fundraise.nl/over-ons/referenties/

Uw opbrengst

De opbrengst van uw verkoopactie is uiteraard afhankelijk van de grote van uw organisatie, het aantal verkopers dat u kunt inzetten en de plaats waar u de verkoop wilt gaan houden. Graag geven we u 3 realistische voorbeelden om u een idee te geven van de mogelijke opbrengst voor uw vereniging, stichting, club of organisatie.

Uw inkoopprijs: € 0,75 per doosje
Consumentenadviesprijs: € 1,50 per doosje

  1. Een koor met 35 leden laat elk lid 10 doosjes verkopen. Het koor kan rekenen op een opbrengst (omzet minus inkoop) van € 262,50.
  2. Een voetbalclub verkoopt via een huis-aan-huisactie in een klein dorpje 750 doosjes. De opbrengst (omzet minus inkoop) bedraagt € 562,50.
  3. Een basisschool met 200 leerlingen laat elk kind 5 doosjes verkopen. Het bestuur genereert een opbrengst (omzet minus inkoop) van € 750,-.

Meer informatie

Benieuwd wat Fundraise concreet voor uw club, vereniging, stichting of organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en wij informeren u graag, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.